Shizuoka

2019. febr. 18.2019. febr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Shizuoka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: hotel SEISHOKAN, Sun Palace Hotel és My Hotel Ryugu. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Shizuoka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Shizuoka területén

20 973 Ft-tól
26 627 Ft-tól

GYIK

Shizuoka városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 20 062 Ft körüli árral kell számolni. A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 19 697 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával.
A vendégéjszakánkénti ár február hónapban átlagosan 19 697 Ft körül szokott alakulni. Ez 2 Ft%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 062 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Japán