Shizuoka

2019. máj. 20.2019. máj. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Shizuoka területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Shizutetsu Hotel Prezio Shizuoka-Ekikita, Sun Palace Hotel és Nippondaira Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Shizuoka területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Shizuoka területén

26 576 Ft-tól
42 558 Ft-tól
220 968 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap július szokott lenni a maga 19 300 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Shizuoka városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 527 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év május hónapjában átlagosan 20 042 Ft körül alakult. Ez annyi, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Shizuoka városában az átlagos május havi hőmérséklet 18,7 °C/65,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,4 °C/88,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 0,1 °C/32,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Shizuoka városához a legközelebb eső repülőtér Shizuoka (FSZ) (26,63 km).

Utazás tervezése ide: Japán