Hanamaki

2019. aug. 30.2019. aug. 31.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hanamaki területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: グリーンホテル北上, 北上パークホテル és モンテインホテル 北上. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hanamaki területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Hanamaki területén

104 Ft-tól
205 Ft-tól
42 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 17 427 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hanamaki városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 57 365 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év augusztus hónapjában átlagosan 26 867 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 27 533 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Hanamaki városában az átlagos augusztus havi hőmérséklet 7,4 °C/45,2 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb október hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 18,2 °C/64,8 °F körüli. A leghidegebb hónap december szokott lenni a maga -3,1 °C/26,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Hanamaki városához a legközelebb eső repülőtér Hanamaki (HNA) (4,98 km).

Utazás tervezése ide: Japán