Ẕofar

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ẕofar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Incense and Spice Route Inn, Etnahta és Hawarim Desert View. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ẕofar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ẕofar területén

13 316 Ft-tól
19 789 Ft-tól
31 441 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 10 357 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ẕofar városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 31 071 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 22 194 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 22 527 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ẕofar városához a legközelebb eső repülőtér Ovda (Eilat) (VDA) (73,05 km).

Utazás tervezése ide: Izrael