Zikhron Ya`aqov

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Zikhron Ya`aqov területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Cute & Cozy Studio Apt in Zichron Yaakov, Kosher Apartment in Binyamina ! vacances parfaites és The Blue Palace. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Zikhron Ya`aqov területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Zikhron Ya`aqov területén

18 313 Ft-tól
26 082 Ft-tól
53 274 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 37 366 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Zikhron Ya`aqov városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 54 014 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 44 765 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 45 659 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Izrael