Ẕefat

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ẕefat területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Aqua Boutique, Villa Troya és Family Vila. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ẕefat területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ẕefat területén

19 946 Ft-tól
24 606 Ft-tól
41 384 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 46 230 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ẕefat városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 61 889 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 54 805 Ft körül alakult. Ez 2%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 53 594 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ẕefat városához a legközelebb eső repülőtér Haifa (HFA) (45,73 km).

Utazás tervezése ide: Izrael