Yehud-Monosson

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Yehud-Monosson területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Great Studio, Near the airport és Home of Love near Tel Aviv. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Yehud-Monosson területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Yehud-Monosson területén

20 529 Ft-tól
26 263 Ft-tól
42 723 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 33 291 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Yehud-Monosson városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 87 296 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 38 099 Ft körül alakult. Ez 19%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 45 621 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Yehud-Monosson városához a legközelebb eső repülőtér Ben Gurion Intl (TLV) (1,92 km).További közeli repülőterek: Tel Aviv Jaffa (13,08 km)

Utazás tervezése ide: Izrael