Tel-Aviv

2019. jan. 17.2019. jan. 18.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tel-Aviv területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Residence Suites, Hotel 75 és Nahalat Yehuda Residence. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tel-Aviv területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tel-Aviv területén

27 179 Ft-tól
44 936 Ft-tól
80 087 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Tel-Aviv városáról?

9,8
Éjszakai élet rajongói
8,5
Gasztroturisták
7,3
Szabadtéri programok rajongói
7,3
LMBTQ
6,4
Üzleti utazók
Tagi vélemények (231)
Aviel Abuhav
Aviel AbuhavMiami
2016. 08. 25.

Great boardwalk by the beach, very nice to walk or bike on. Many hotels and cafes along the boardwalk.

Joe Gordon
Joe GordonOrinda
2016. 10. 11.

Gorgeous beaches, lots of activity , fantastic weather . Sums it up in a nutshell.

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2016. 05. 18.

Tel Aviv is a small historic city that is quickly becoming a cultural, technological and financial hub. There is a huge amount of construction going on as the city continues to expand. Something here for everyone, from small artsy streets to lively nightclubs and a spectacular beach on the Mediterranean.

Jeff Johnson
Jeff JohnsonTel Aviv
2016. 11. 22.

Amazing city for any type of traveler. If you are with your family there are plenty of organized tours, restaurants and ofcourse culture and history to explore. For the young and maybe single, there is a ridiculous amount of nightclubs and bars to choose from. Tel Aviv, definitely the place to vacation. I've lived there for 7 years, so if you have any questions feel free to ask! Take care

Utazás tervezése ide: Izrael