Shoresh

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Shoresh területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Vacation Units, AMAR'S PLACE és Countryside forest view suite. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Shoresh területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Shoresh területén

18 865 Ft-tól
30 332 Ft-tól
61 033 Ft-tól

GYIK

Shoresh városában az átlagos április havi hőmérséklet 16,0 °C/60,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,9 °C/85,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 5,0 °C/41,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Shoresh városához a legközelebb eső repülőtér Ben Gurion Intl (TLV) (29,46 km).További közeli repülőterek: Tel Aviv Jaffa (44,06 km)

Utazás tervezése ide: Izrael