Sedot Yam

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sedot Yam területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Holiday garden apartment, Mini Penthouse és BeHappy Apartment in caesarea. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sedot Yam területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sedot Yam területén

19 793 Ft-tól
26 452 Ft-tól
32 741 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 42 915 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sedot Yam városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 81 020 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 67 332 Ft körül alakult. Ez 12%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 58 885 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Izrael