Newe Zohar

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Newe Zohar területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ein Gedi Rooms Neve Zohar, Divinevilla és Ein Bokek Rooms. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Newe Zohar területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Newe Zohar területén

50 187 Ft-tól
81 030 Ft-tól
68 802 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 30 660 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Newe Zohar városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 54 750 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 43 435 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 40 150 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Izrael