Newe Ilan

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Newe Ilan területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Jerusalem Hills Inn, Fruit Garden Zimmer és Mount Dreams. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Newe Ilan területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Newe Ilan területén

19 201 Ft-tól
25 352 Ft-tól
32 063 Ft-tól

GYIK

Newe Ilan városában az átlagos április havi hőmérséklet 16,0 °C/60,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,9 °C/85,8 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 5,0 °C/41,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Newe Ilan városához a legközelebb eső repülőtér Ben Gurion Intl (TLV) (29,47 km). További közeli repülőterek: Tel Aviv Jaffa (44,11 km)

Utazás tervezése ide: Izrael