Nahariyya

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nahariyya területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: A Cozy-Relaxing Home, Ha-Aliya Sea View és Nahariya Beachfront. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nahariyya területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nahariyya területén

133 407 Ft-tól
190 347 Ft-tól
246 192 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 36 865 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nahariyya városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 55 480 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 45 990 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 45 321 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Izrael