Ma`ale HaH̱amisha

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ma`ale HaH̱amisha területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Alon Hotel, Agripas Boutique Hotel és Shoresh Green Hills. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ma`ale HaH̱amisha területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Ma`ale HaH̱amisha területén

448 130 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 42 908 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Ma`ale HaH̱amisha városában a legdrágább tartózkodási hónap március szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 111 709 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 51 786 Ft körül alakult. Ez 27%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 65 811 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Ma`ale HaH̱amisha városához a legközelebb eső repülőtér Ben Gurion Intl (TLV) (30,60 km).További közeli repülőterek: Tel Aviv Jaffa (45,23 km)

Utazás tervezése ide: Izrael