Hadera

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Hadera területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Suite Caesar - Neot Golf, Apartments in Netanya HaTsedef és T3, 2 chambres, en bord de mer Givat Olga Hadera. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Hadera területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Hadera területén

14 281 Ft-tól
13 183 Ft-tól
34 239 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 43 943 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Hadera városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 77 266 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 63 717 Ft körül alakult. Ez 3%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 61 421 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Izrael