Caesarea Maritima

2019. ápr. 25.2019. ápr. 26.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Caesarea Maritima területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Holiday garden apartment, Mini Penthouse és Home in Caesarea. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Caesarea Maritima területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Caesarea Maritima területén

20 505 Ft-tól
48 654 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 40 638 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Caesarea Maritima városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 99 544 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 67 109 Ft körül alakult. Ez 6%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 62 669 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Caesarea Maritima városához a legközelebb eső repülőtér Haifa (HFA) (34,92 km). További közeli repülőterek: Tel Aviv Jaffa (46,89 km) Ben Gurion Intl (56,39 km)

Utazás tervezése ide: Izrael