Bat Yam

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Bat Yam területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Motel Hofim, ArendaIzrail Apartment - Yoseftal Street Bat-Yam és Ezore Yam Apartmens - Elmali'akh St. 4. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Bat Yam területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Bat Yam területén

31 703 Ft-tól
103 587 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap február szokott lenni a maga 32 071 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Bat Yam városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 37 232 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 33 915 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 34 314 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Bat Yam városában az átlagos április havi hőmérséklet 18,9 °C/65,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 31,4 °C/88,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 9,2 °C/48,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Bat Yam városához a legközelebb eső repülőtér Tel Aviv Jaffa (SDV) (11,3km).További közeli repülőterek: Ben Gurion Intl (12,7km)

Utazás tervezése ide: Izrael