Ashqelon

2019. jan. 24.2019. jan. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ashqelon területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Moshe pantauz & loft, The Basement Secret and Invested és Sea4U Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ashqelon területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Ashqelon városáról?

9,8
Történelemrajongók
9,8
Diákok
9,8
Szabadtéri programok rajongói
7,5
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (3)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2014. 07. 28.

Ashkelon is a beautiful port city. Be sure to check out the archeological ruins in the city park and for a fun restaurants and bars head down to the Marina and try any of the bars on the water!

Sofia Fourlatara Skatkova
Sofia Fourlatara SkatkovaBeersheba
2013. 07. 28.

The one of my favorite town in Israel. Nice beach, good restaurant near the sea.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2013. 08. 15.

Beautiful city with so much history! You can't walk down the beach without coming across ancient pottery shards. The marina is a fun modern place to go to grab a drink and watch the gorgeous Mediterranean sunsets.

Utazás tervezése ide: Izrael