Akko

2019. jan. 17.2019. jan. 18.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Akko területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: A holiday apartment in the city, in a residential building, Dream by the sea és 3 bedroom CityCenter Apt. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Akko területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Akko városáról?

9,8
Történelemrajongók
9,8
Művészet & Design kedvelők
7,9
Kalandvágyó utazók
7,0
Hátizsákosok
7,0
Családos utazók
Tagi vélemények (7)
Janet G
Janet GHaifa
2017. 09. 24.

you must visit this world heritage site. Go under the existing town into the Crusader world. There is a secret passage, huge halls, a Turkish baths.... and when you finsh go to the Arab market and smell the spices!

Bracha Silber
Bracha SilberNew York City
2016. 12. 21.

This is a fascinating place with extensive excavations that go back prior to the Roman period. It is a great place to spend a half day.

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
2014. 07. 28.

Acco also knowns as Acre is a beautiful, old port city in northern Israel. While there is not a lot to do and see here it is still worth a stop if you have the time. Have a meal here as the seafood is to die for.

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
2013. 10. 08.

Beautiful ottoman inspired architecture of the old city. Also known as Akko.

Utazás tervezése ide: Izrael