Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Dimapur területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Alder Retreat, Camp Dziikopii by JungleFlit és Hotel Pine. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Dimapur területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Dimapur területén

8 177 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 7 434 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Dimapur városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 13 381 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év május hónapjában átlagosan 9 292 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 9 169 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Dimapur városában az átlagos május havi hőmérséklet 18,8 °C/65,8 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb március hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,4 °C/81,3 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 7,3 °C/45,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Dimapur városához a legközelebb eső repülőtér Dimapur (DMU) (5,60 km).

Utazás tervezése ide: India