Velika Gorica

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Velika Gorica területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Madison Airport Apartment, Marko Airport Rooms és Apartman Mmvg Studio Zagreb Airport. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Velika Gorica területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Velika Gorica területén

30 921 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 15 913 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Velika Gorica városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 718 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 18 806 Ft körül alakult. Ez 34%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 25 346 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Velika Gorica városában az átlagos június havi hőmérséklet 20,6 °C/69,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,4 °C/81,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -2,3 °C/27,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Velika Gorica városához a legközelebb eső repülőtér Zágráb (ZAG) (3,16 km).

Utazás tervezése ide: Horvátország