Velika Gorica

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Velika Gorica területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Madison Airport Apartment, Apartman Mmvg Studio Zagreb Airport és Airport Luxury Apartment. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Velika Gorica területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Velika Gorica területén

28 000 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 16 427 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Velika Gorica városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 42 933 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 19 413 Ft körül alakult. Ez 56%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 427 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Velika Gorica városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 16,5 °C/61,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 27,4 °C/81,3 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -2,3 °C/27,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Velika Gorica városához a legközelebb eső repülőtér Zágráb (ZAG) (3,16 km).

Utazás tervezése ide: Horvátország