Skradin

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Skradin területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Holiday Home Skradin with Sauna I, Apartments & Rooms Formenti és Apartments Lufra Skradin. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Skradin területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Skradin területén

9 537 Ft-tól
10 472 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Skradin városáról?

9,8
Családos utazók
7,5
Zöld utazók
7,5
Kalandvágyó utazók
7,5
Gasztroturisták
Tagi vélemények (5)
Mark Hellemans
Mark HellemansAntwerpen
2017. 01. 06.

Skradin is the gateway to Krka national park, but in itself also a nice place to spend some time. A town with a long history as is was a Liburnian or Illyrian town, before it became an important roman city("Scardona"). It is now a very small town (one main street only), cosy and relaxed, with a big yacht harbour attached. The boats to Skradinski Buk, the entry point to Krka national park leave here. Scradin is also know as a favourite holiday spot for Bill Gates if that trivial fact interests you. It has only a few hotels/pensions, and several appartments for hire. It can be reached by car, boat or public transport (from Sibenik).

Onar Rab
Onar Rab
2012. 08. 14.

Tea M
Tea M
2015. 11. 18.

Stig Skoglund
Stig SkoglundNordby, Akershus, Norway
2014. 06. 19.

GYIK

Skradin városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 19,1 °C/66,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,7 °C/87,3 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 1,4 °C/34,5 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Skradin városához a legközelebb eső repülőtér Split (SPU) (43,41 km). További közeli repülőterek: Zára (54,99 km)

Utazás tervezése ide: Horvátország