Podgora

2019. jún. 16.2019. jún. 17.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Podgora területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Igrane, Apartments Garden House és Apartments Garmaz. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Podgora területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Podgora területén

58 006 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap június szokott lenni a maga 17 348 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Podgora városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 37 948 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 22 046 Ft körül alakult. Ez 5%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 342 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Podgora városában az átlagos június havi hőmérséklet 24,3 °C/75,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 33,6 °C/92,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 2,6 °C/36,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Podgora városához a legközelebb eső repülőtér Bol (BWK) (32,33 km). További közeli repülőterek: Split (71,24 km)

Utazás tervezése ide: Horvátország