Plitvički Ljeskovac

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Plitvički Ljeskovac területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Ethno Houses Plitvica Selo, Holiday Home Tisa és Magnus Lupus. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Plitvički Ljeskovac területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Plitvički Ljeskovac területén

51 707 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 16 800 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Plitvički Ljeskovac városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 28 373 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 19 413 Ft körül alakult. Ez 7%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 876 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Horvátország