Orebić

2019. szept. 22.2019. szept. 23.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Orebić területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartments Lastavica, Hotel Bellevue és Zeljko Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Orebić területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Orebić területén

13 651 Ft-tól
16 082 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 14 960 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Orebić városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 173 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 17 953 Ft körül alakult. Ez 11%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 20 041 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Orebić városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 20,3 °C/68,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,4 °C/86,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 3,2 °C/37,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Orebić városához a legközelebb eső repülőtér Bol (BWK) (52,86 km).

Utazás tervezése ide: Horvátország