Orebić

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Orebić területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartments Lastavica, Apartments Iva és Hotel & Depandance Bellevue. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Orebić területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Orebić területén

13 319 Ft-tól
15 691 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 14 596 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Orebić városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 27 003 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 17 515 Ft körül alakult. Ez 8%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 036 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Orebić városában az átlagos június havi hőmérséklet 21,5 °C/70,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,4 °C/86,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 3,2 °C/37,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Orebić városához a legközelebb eső repülőtér Bol (BWK) (52,86 km).

Utazás tervezése ide: Horvátország