Novigrad

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Novigrad területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartments Al Porto, Apartments Edo és Apartment Nautica. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Novigrad területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Novigrad területén

25 013 Ft-tól
23 520 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 19 413 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Novigrad városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 347 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 27 627 Ft körül alakult. Ez 9%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 920 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Novigrad városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 18,4 °C/65,0 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,2 °C/84,6 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -0,5 °C/31,1 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Novigrad városához a legközelebb eső repülőtér Póla (PUY) (55,05 km).

Utazás tervezése ide: Horvátország