Mošćenička Draga

2019. szept. 26.2019. szept. 27.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Mošćenička Draga területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartments Vinetilia, Jovich Apartments 1 és Apartments Rosovic J&C. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Mošćenička Draga területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Mošćenička Draga területén

27 990 Ft-tól
36 068 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 16 156 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Mošćenička Draga városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 958 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 29 305 Ft körül alakult. Ez 15%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 891 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Mošćenička Draga városához a legközelebb eső repülőtér Rijeka (RJK) (25,08 km). További közeli repülőterek: Póla (46,53 km)

Utazás tervezése ide: Horvátország