Marina

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Marina területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartments Marina, Villa Opatija és Apartments Majić. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Marina területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Marina területén

12 880 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 17 920 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Marina városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 48 907 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 19 040 Ft körül alakult. Ez 23%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 458 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Marina városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 20,3 °C/68,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,4 °C/86,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 3,2 °C/37,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Marina városához a legközelebb eső repülőtér Split (SPU) (15,44 km). További közeli repülőterek: Bol (52,99 km)

Utazás tervezése ide: Horvátország