Malinska

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Malinska területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartments Kvarner, Luxury Apartments Villa Mande és Apartments Villa Rina. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Malinska területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Malinska területén

17 547 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 20 533 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Malinska városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 44 427 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 30 613 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 28 436 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Malinska városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 19,6 °C/67,3 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,1 °C/84,4 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 4,2 °C/39,6 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Malinska városához a legközelebb eső repülőtér Rijeka (RJK) (10,54 km). További közeli repülőterek: Póla (54,10 km) Losinj-sziget (63,11 km)

Utazás tervezése ide: Horvátország