Losinj-sziget

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Losinj-sziget területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartments Marija, Apartments Dolac és Apartments Sunčica. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Losinj-sziget területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Losinj-sziget városáról?

9,8
Szabadtéri programok rajongói
7,7
Családos utazók
7,7
Gasztroturisták
7,7
Hátizsákosok
Tagi vélemények (6)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadova
2016. 07. 19.

Beautiful Marina with restaurants and bars. Charming old town. Really alive.

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2017. 03. 30.

A great little harbor town on the south end of the island of Losinj, the northern end of Croatia. The town is sleepy, but has some amazing seafood restaurants and the surrounding beaches are spectacular. We took the ferry from Brestova and drove an hour to get here. This is a great place with families - beautiful white pebble beaches, amazing seaside restaurants, reasonable prices and less crowds than other islands.

Darja Skerjanc
Darja Skerjanc
2017. 01. 06.

Fishing :)

Zoltán Büki
Zoltán BükiBudapest
2012. 07. 02.

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 19 413 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Losinj-sziget városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 40 693 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 22 400 Ft körül alakult. Ez 11%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 920 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Losinj-sziget városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 20,8 °C/69,4 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,5 °C/85,1 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 5,8 °C/42,4 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Losinj-sziget városához a legközelebb eső repülőtér Losinj-sziget (LSZ) (7,84 km). További közeli repülőterek: Póla (58,99 km)

Utazás tervezése ide: Horvátország