Konavle

2019. júl. 2.2019. júl. 3.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Konavle területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Niki, Epidaurum Apartments és Apartments Sutalo. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Konavle területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Konavle területén

14 466 Ft-tól
86 615 Ft-tól
22 242 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 15 913 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Konavle városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 67 267 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 27 485 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 28 481 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Konavle városához a legközelebb eső repülőtér Dubrovnik (DBV) (2,59 km).

Utazás tervezése ide: Horvátország