Konavle

2019. szept. 23.2019. szept. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Konavle területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Villa Niki, Epidaurum Apartments és Apartments Sutalo. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Konavle területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Konavle területén

14 933 Ft-tól
89 413 Ft-tól
22 960 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 16 427 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Konavle városában a legdrágább tartózkodási hónap szeptember szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 53 760 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 28 373 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 26 196 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Konavle városához a legközelebb eső repülőtér Dubrovnik (DBV) (2,59 km).

Utazás tervezése ide: Horvátország