Gradac

2019. jún. 20.2019. jún. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Gradac területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Apartments Mateljak, Apartments Grozdana és Apartment Like Home. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Gradac területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Gradac területén

8 575 Ft-tól
14 961 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 14 231 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Gradac városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 27 368 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év június hónapjában átlagosan 20 799 Ft körül alakult. Ez 11%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 18 428 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Gradac városában az átlagos június havi hőmérséklet 21,5 °C/70,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 30,4 °C/86,7 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga 3,2 °C/37,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Gradac városához a legközelebb eső repülőtér Bol (BWK) (56,91 km).

Utazás tervezése ide: Horvátország