Amszterdam

2019. febr. 23.2019. febr. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Amszterdam területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel, NH Amsterdam Zuid és De L’Europe Amsterdam – The Leading Hotels of the World. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Amszterdam területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Amszterdam területén

34 068 Ft-tól
45 058 Ft-tól
99 274 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Amszterdam városáról?

9,8
Éjszakai élet rajongói
8,3
Történelemrajongók
8,2
Művészet & Design kedvelők
8,0
Gasztroturisták
7,8
Kalandvágyó utazók
Tagi vélemények (924)
Alejandro Chávez
Alejandro Chávez
2019. 02. 04.

Ámsterdam es pintoresco, la gente es amable y es un lugar al que tienes que ir al menos una vez en la vida

Jocelyn  Vega
Jocelyn Vega
2019. 01. 20.

Para ir una vez en la vida, merece la pena como ciudad, lo único malo es la cantidad de establecimientos de comida rápida, lo demás precioso!

Natalie Jernejcic
Natalie Jernejcic
2019. 01. 15.

I had a great time here! There are wonderful museums! Just be sure to book them online ahead of time as tickets cannot be purchased at the door of the Anne Frank Museum! Amsterdam is very LGBTQ+ friendly and has a great music and night club scene! There are plenty of public parks, canals for boat rides and coffee shops to enjoy what Amsterdam is known best for!

Meshal Al-harbi
Meshal Al-harbi
2019. 01. 12.

Amazing city , beautiful to qalk around, good sweet, at night not suitable for kids

GYIK

A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 38 098 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Amszterdam városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 098 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év február hónapjában átlagosan 54 949 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 56 110 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Hollandia