Hasonlítson össze szállodákat Amszterdam területén, és takarítson meg a szálláson

Sajnáljuk, Nem támogatjuk a 30 éjszakánál hosszabb tartózkodást.

Amszterdam legjobb szállodáinak térképes keresése

Használja a térképünket, hogy szállodákat találjon az Ön által meglátogatni kívánt Amszterdam terület, illetve látnivaló közelében.

A legjobb Amszterdam szállodák. Vélemények olvasása

Bízzon benne, hogy a tökéletes szállást foglalta le. Mielőtt foglalna, olvassa el a valódi vendégek által adott véleményeket.

Több szálloda megtekintése

Szállodák itt: Amszterdam

Zegzugos csatornák, világhírű múzeumok, coffee shopok tömkelege és pezsgő éjszakai élet – nem kérdés, hogy miért választja évről évre annyi turista úti célnak az Észak Velencéjeként is gyakran említett várost. Hol is érdemes megszállni Amszterdamban? Aki a belső csatornagyűrűn belül foglal szállás magának, az nagyot nem tévedhet. Ugyanis Amszterdam városközpontja villamossal és gyalogosan is gyorsan és egyszerűen bejárható. A város szállásválasztás szempontjából legfontosabb területei:

 

Központi pályaudvar környéke (Centraal Station)

Számtalan hotel és hostel között válogathatnak az utazók Amszterdam ezen részén, amely alatt a pályaudvartól mintegy negyedórás sétával megközelíthető területet értjük. A vásárlás szerelmeseinek jó hír, hogy ezen a területen belül van a város bevásárló negyede, telis-tele butikokkal, boltokkal, és különböző árkategóriájú hotelekkel és hostelekkel. Jól kivilágított környékről van szó, így a női utazók csoportja is teljes biztonságban érezheti magát még késő este is. Szintén a pályaudvarhoz közel van a piroslámpás negyed (Red Light District), ami a bulizós-nyüzsgős éjszakai élet miatt inkább azoknak ajánlott, akik nem feltétlen aludni szeretnének éjszaka – a partyk zaja miatt ez ugyanis itt a legtöbb szálláshelyen éjjel 2-3 óra előtt szinte lehetetlen. Emiatt nyugalomra vágyóknak, kisgyerekeseknek nem igazán, party-arcoknak viszont remek választás lehet a környék.

 

Múzeumi negyed

Nyugodt, csendes környék, ami ideális kisgyerekkel utazóknak is, itt nem kell tartani a hangos éjszakai élettől. Ebben a negyedben van például a világhírű Van Gogh Múzeum is. A csúcsszállodák mellett alacsony árkategóriás hostelek is találhatók ezen a környéken.

 

Rembrand tér és környéke (Rembrandtplein)

Olcsó szállást ezen a környéken nehéz találni, inkább közép- és felsőkategóriás hotelek találhatók Amszterdam ezen részén (köztük több 5 csillagos szálloda). Ez a környék azoknak a turistáknak ideális, akik kompromisszumok nélkül, mindent szeretnének. Igényes, tiszta környezetet, gyalogosan elérhető látnivalók sokaságát, jó éttermeket és pezsgő éjszakai életet.

 

Leidseplein

Annak ellenére, hogy itt is nyüzsgő éjszakai élet van, ez a környék családos utazóknak is jó választás lehet. Az itt található hotelek jó részébe nem hallatszanak be az éjszaka zajai, lehetséges a nyugodt alvás. A kulináris élvezetek hívei is megtalálják itt a számításukat, ugyanis rengetek különféle étterem működik ezen a környéken. A pályaudvar környékéhez képest a szállások árai itt némileg magasabbak.

 

Jordaan

Amszterdam elit lakónegyede nincs túl jól eleresztve a szálláshelyek tekintetében, leginkább vendégházakat és panziókat találhatnak itt a turisták. Nyugodt környék, művészeti galériákkal, kellemes éttermekkel és boltokkal tarkítva. Családosoknak és nyugalomra vágyóknak is ideális lehet.