Tsqaltubo

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Tsqaltubo területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: dani home, Veranda shevchenko nino és Guest house on 26 Maya. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Tsqaltubo területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Tsqaltubo területén

4 562 Ft-tól
8 212 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 3 285 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Tsqaltubo városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 18 980 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 5 840 Ft körül alakult. Ez 37%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 030 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Grúzia