Sighnaghi

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Sighnaghi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Maya Guest House, Guest House Nikola és Mironichi. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Sighnaghi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Sighnaghi területén

5 179 Ft-tól
14 056 Ft-tól
4 994 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 5 179 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Sighnaghi városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 16 275 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 6 658 Ft körül alakult. Ez 14%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 614 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Sighnaghi városában az átlagos április havi hőmérséklet 10,3 °C/50,5 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 22,5 °C/72,5 °F körüli. A leghidegebb hónap január szokott lenni a maga -0,6 °C/30,9 °F körüli átlaghőmérsékletével.

Utazás tervezése ide: Grúzia