Kisiskhevi

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kisiskhevi területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Eto Guesthouse, Tsinandlis Edemi és Guest House Top Floor. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kisiskhevi területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kisiskhevi területén

6 267 Ft-tól
16 404 Ft-tól
4 977 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 4 424 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kisiskhevi városában a legdrágább tartózkodási hónap július szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 14 746 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 6 635 Ft körül alakult. Ez 13%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 7 558 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kisiskhevi városához a legközelebb eső repülőtér Tbiliszi (TBS) (55,9km).

Utazás tervezése ide: Grúzia