Iqalt'o

2019. ápr. 19.2019. ápr. 20.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Iqalt'o területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Erma, Milorava's Guest House & Wine Cellar és TLT Guest House. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Iqalt'o területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Iqalt'o területén

7 769 Ft-tól
15 538 Ft-tól
16 278 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 4 809 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Iqalt'o városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 13 688 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 8 509 Ft körül alakult. Ez 2%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 8 725 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Iqalt'o városához a legközelebb eső repülőtér Tbiliszi (TBS) (48,17 km).

Utazás tervezése ide: Grúzia