Gegut'i

2019. ápr. 21.2019. ápr. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Gegut'i területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Guest House Rioni, Apartment White Bridge és Kiev Kutaisi Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Gegut'i területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Gegut'i területén

5 179 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 3 329 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Gegut'i városában a legdrágább tartózkodási hónap június szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 8 508 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 7 398 Ft körül alakult. Ez 5%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 6 998 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Gegut'i városához a legközelebb eső repülőtér Kutaisi (KUT) (16,48 km).

Utazás tervezése ide: Grúzia