Thásos

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Thásos területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Pegasus-Adult Friendly, Akti Hotel és Iraklis Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Thásos területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Thásos területén

172 154 Ft-tól
315 185 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 17 695 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Thásos városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 40 550 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 25 805 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 23 962 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Thásos városához a legközelebb eső repülőtér Kavala Megas Alexandros (KVA) (21,9km).

Utazás tervezése ide: Görögország