Szantorini

2019. márc. 20.2019. márc. 21.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Szantorini területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Porto Castello, Princess Santorini Villa és Bluelife Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Szantorini területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Szantorini területén

27 098 Ft-tól
49 436 Ft-tól
84 041 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 22 704 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Szantorini városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 90 815 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 37 351 Ft körül alakult. Ez 25%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 46 751 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Görögország