Póros

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Póros területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Maria Studios, Aegean Villas és Theodora Rooms. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Póros területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Póros területén

47 001 Ft-tól
83 496 Ft-tól
333 986 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 10 690 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Póros városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 29 860 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 16 957 Ft körül alakult. Ez 7%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 15 606 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Póros városához a legközelebb eső repülőtér Athén E Venizelos Intl (ATH) (64,8km).

Utazás tervezése ide: Görögország