Monemvaszia

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Monemvaszia területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Paraschou Guesthouse, Guesthouse Kellia és Mpalkoni Sti Monemvasia. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Monemvaszia területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Monemvaszia területén

38 660 Ft-tól
76 395 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 18 497 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Monemvaszia városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 38 475 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 21 087 Ft körül alakult. Ez 4%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 22 074 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Monemvaszia városában az átlagos április havi hőmérséklet 14,9 °C/58,7 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,4 °C/84,9 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 7,2 °C/45,0 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Monemvaszia városához a legközelebb eső repülőtér Kithira (KIT) (44,0km).

Utazás tervezése ide: Görögország