Kithira

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kithira területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Xenonas Kamares, Anemoni és Agnadi Studios. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kithira területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kithira területén

53 459 Ft-tól
63 262 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 14 798 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kithira városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 43 285 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 17 388 Ft körül alakult. Ez 13%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 731 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Görögország