Kithira

2019. szept. 27.2019. szept. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kithira területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Anatoli Hotel, Romantica Hotel és Kythira Golden Resort. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kithira területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kithira területén

26 677 Ft-tól
24 987 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 15 030 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kithira városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 568 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 17 660 Ft körül alakult. Ez 11%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 695 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kithira városához a legközelebb eső repülőtér Kithira (KIT) (16,14 km).

Utazás tervezése ide: Görögország