Kasztoria

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kasztoria területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Cosi appartment in Kastoria, Kastoria Guest House és Spectacular Room. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kasztoria területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kasztoria területén

18 313 Ft-tól
18 868 Ft-tól
27 747 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap október szokott lenni a maga 14 798 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kasztoria városában a legdrágább tartózkodási hónap április szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 21 457 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 18 498 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 17 666 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Görögország