Kassándra

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kassándra területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Porto Sani, Xenios Anastasia Resort & Spa és Agnanti Studios. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kassándra területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kassándra területén

109 117 Ft-tól
176 578 Ft-tól
360 159 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap május szokott lenni a maga 18 063 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kassándra városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 54 558 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 35 021 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 36 311 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Kassándra városához a legközelebb eső repülőtér Szaloniki (SKG) (64,5km).

Utazás tervezése ide: Görögország