Kárpathosz

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Kárpathosz területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Odyssey Hotel Apartments, Hotel Alex és Regina Studios & Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Kárpathosz területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Kárpathosz területén

195 892 Ft-tól
406 027 Ft-tól
475 023 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 11 469 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Kárpathosz városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 31 816 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 12 948 Ft körül alakult. Ez 24%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 16 063 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Görögország