Ioannina

2019. jan. 17.2019. jan. 18.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Ioannina területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Cozy Studio Near Lake, Modern and Sunny Studio Down Town és Philotimia. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Ioannina területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

Mi az utazók véleménye Ioannina városáról?

9,8
Történelemrajongók
7,6
Zöld utazók
7,6
Gasztroturisták
7,6
Éjszakai élet rajongói
Tagi vélemények (12)
Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2017. 01. 06.

Such a fascinating corner of Greece--so close to Albania, and with its own very mountain-bound culture. This is a surprisingly big city too. There's a huge lake here, with a little island in the center, where you take a boat to and eat freshwater fish.

Papanikolaou Konstantinos
Papanikolaou KonstantinosIoannina
2017. 01. 06.

Can't say that I don't love my hometown. Lots of attractions, really good food, nightlife and things to do. Great culture and history. Feel free to ask me for advice.

Tijana Milankovic
Tijana Milankovic
2019. 01. 10.

lake pamvotida,

Petia Nakova
Petia NakovaSofia
2017. 01. 06.

Awesome view at the lake, great fortress

Utazás tervezése ide: Görögország