Athén

2019. ápr. 18.2019. ápr. 19.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Athén területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Delice Hotel - Family Apartments, Hotel Cosmos és Centrotel Hotel. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Athén területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Athén területén

21 565 Ft-tól
31 703 Ft-tól
51 794 Ft-tól

Mi az utazók véleménye Athén városáról?

9,8
Történelemrajongók
7,2
Gasztroturisták
7,0
Kalandvágyó utazók
6,7
Családos utazók
6,6
Hátizsákosok
Tagi vélemények (332)
Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
2019. 02. 28.

Sok utazó Athénban használja a romokat és a szigeteket. Személy szerint szerettem egy sokkal több időt tölteni a város felfedezésére. A női utazóknak is ajánlom, és a hátizsákos turisták itt találnak szállókat.

Konstantin Strangas
Konstantin Strangas
2019. 02. 03.

Görögország örökre megvizsgálja, de csak egy pillanatra, hogy beleszeressen. A főváros Athéntól a legtávolabbi szigetekig vagy hegyi falvakig ez az ország tele van bájjal, karizmával és meglepetéssel. Évek óta jártak ott, és minden alkalommal, amikor egyre inkább úgy érzi, hogy hazajön.

Paul @ OLIVE THIEF
Paul @ OLIVE THIEFOakland
2019. 01. 26.

Vannak, akik szeretik, néhány ember gyűlöli. A legnagyobb dolog, amit tudni kell - ne kapjon szállodát a kikötő közelében. Syntagma tér? Ez egy központi hely, és sétálhat a közeli utcákba, ahol szórakoztató bárok, kávézók és éttermek találhatók. Kolonaki? Még jobb - az egyik legszebb és legmodernebb környéken, és könnyedén leszel. Tehát, ha egy szép szállodát vagy Airbnb-t tervezel, azt hiszem, szeretni fogja a várost. Az emberek visszahúzódnak, van egy nagyszerű kávékultúra, győződjön meg róla, hogy ülsz és élvezd! Ne próbálja meg mindent egy nap alatt megnézni. Ha kirándulni fog az Akropolisz tetejére - menj korábban reggel és kerüld a nap legmelegebb részét. Mindent összevetve, ez egy különleges város graffitival, de van egy kis karaktere és rengeteg leveles utcája és szórakoztató kávézója és bárja.

Mr Le
Mr Le
2018. 11. 30.

Huge history and so many things to do and see. Definitely recommend at least once

GYIK

A legolcsóbb hónap november szokott lenni a maga 24 330 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Athén városában a legdrágább tartózkodási hónap május szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 41 287 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 31 334 Ft körül alakult. Ez 1%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 31 888 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Athén városában az átlagos április havi hőmérséklet 14,4 °C/57,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 28,0 °C/82,4 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 6,5 °C/43,7 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Athén városához a legközelebb eső repülőtér Athén E Venizelos Intl (ATH) (18,8km).

Utazás tervezése ide: Görögország