Asztipálea-sziget

2019. márc. 23.2019. márc. 24.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Asztipálea-sziget területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Maganas Hotel, Viva Mare Studios és Oneiro Studios. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Asztipálea-sziget területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Asztipálea-sziget területén

13 503 Ft-tól
24 047 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap december szokott lenni a maga 12 948 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Asztipálea-sziget városában a legdrágább tartózkodási hónap augusztus szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 49 574 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év március hónapjában átlagosan 14 798 Ft körül alakult. Ez 32%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 19 546 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Görögország