Hasonlítson össze szállodákat Párizs területén, és takarítson meg a szálláson

Sajnáljuk, Nem támogatjuk a 30 éjszakánál hosszabb tartózkodást.

Párizs legjobb szállodáinak térképes keresése

Használja a térképünket, hogy szállodákat találjon az Ön által meglátogatni kívánt Párizs terület, illetve látnivaló közelében.

A legjobb Párizs szállodák. Vélemények olvasása

Bízzon benne, hogy a tökéletes szállást foglalta le. Mielőtt foglalna, olvassa el a valódi vendégek által adott véleményeket.

Több szálloda megtekintése

Szállodák itt: Párizs

Párizs vitathatatlanul a romantika városa, viszont a világ legkedveltebb úti céljában a művészeteket, tudományokat, gasztronómiát vagy csak a kötetlen városlátogatást kedvelők is megtalálják a kedvükre valót.

Párizsban nem tévedünk el. Bátran feledkezzünk bele a kézműves pékségek, erkélyek, grandiózus épületek  és macskakövek bűvöletébe és hagyjuk magunkat kísérteni. Pár utcányi séta után biztosan találunk egy kellemes bisztrót, ahol átadhatjuk magunkat a francia kulináris élvezeteknek, vagy eljutunk egy metrómegállóhoz, ahol a térképre rábökve, megtaláljuk a következő megállónkat

A város legdrágább és egyben legelegánsabb szállodáit a Louvre és a Marais környékén találjuk. Persze ha az Eiffel-torony látványára szeretnénk ébredni, annak is megkérik az árát. Ha viszont a központi kerületekben szeretnénk szállást foglalni, de mégis szolidabb árakon, akkor nézzünk szét Saint Germain, Invalides vagy a Gare du Nord pályaudvar környékén.

Párizs 16 metróvonalának és jól kiépített buszhálózatának köszönhetően, bármelyik kerületben is szállunk meg, nem leszünk elvágva a párizsi forgatagtól. És ha jól bírjuk a gyaloglást, jól megtervezett látnivaló listánk nagy részét sétálva is felkereshetjük.

Ha a Szajna bal partját választjuk, a Latin negyedben találjuk magunkat, Párizs első bohém művész negyedében. Itt belekóstolhatunk Hemingway és Picasso párizsi életébe a hangulatos, labirintus jellegű szűk utcák kávéházainak teraszán. Itt található a Sorbonne és a Panthéon, ahol leróhatjuk tiszteletünket a francia történelem nagyjai előtt. A szállások árai változók, viszont a hangulatos negyed elhelyezkedését belekalkulálják a szobaárba.

A Szajna a belvárosban szétválva alkotja meg az Île de la Cité-t. A sziget körüli rakparton rengeteg antik- és könyvárus, festő, zenész teszi még gazdagabbá a hely hangulatát, ami egykor a város középkori magját képezte. Itt járva időzzünk el a Notre Dame kőcsipkéinek és színes rózsaablakainak bűvöletében, majd 387 lépcsőfokot legyőzve, vízköpők társaságában élvezhetjük a lebilincselő párizsi panorámát.

A folyó jobb partján a Louvre-t, a Grand Palais-t, Champs-Élysées-t magunk mögött hagyva nézzünk szét a Sacré Cœur környékén, Montmartre dombján, ahol az egykori szőlőtőkék és szélmalmok ma már átadták helyüket a festőállványoknak és kabarénak. Igazi párizsi vendéglőket találunk itt és szállásokat is minden kategóriában.

A párizsi látnivalók listája végeláthatatlan. Az Eiffel-torony, a számtalan múzeum, park és kert rengeteg látni- és felfedezni valót kínál minden korosztálynak. Azonban arról sem feledkezzünk meg, hogy a fények városa éjszaka még elegánsabb.