Varkaus

2019. ápr. 24.2019. ápr. 25.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Varkaus területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Sport & Spa Hotel Vesileppis, Kuus Hukkala és Warkhaus Apartments. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Varkaus területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Varkaus területén

14 354 Ft-tól
35 978 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap szeptember szokott lenni a maga 23 115 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Varkaus városában a legdrágább tartózkodási hónap december szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 35 791 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év április hónapjában átlagosan 31 690 Ft körül alakult. Ez 4%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 30 199 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Varkaus városában az átlagos április havi hőmérséklet 2,7 °C/36,9 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb július hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 21,7 °C/71,1 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga -11,2 °C/11,8 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Varkaus városához a legközelebb eső repülőtér Savonlinna (SVL) (68,28 km).

Utazás tervezése ide: Finnország